Tala med himlen, James Van Praagh

Boken Tala med himlen handlar om ett mediums budskap kring vad vi har att vänta oss efter döden, och han ger oss en glimt av hur livet på andra sidan ser ut.

Boken är uppdelad i tre delar, med flera kapitel i varje del. Den första delen av boken handlar om författarens väg till att arbeta som medium, och han berättar om sin uppväxt och olika paranormala fenomen och händelser som han var med om under sin barndom. Han berättar också om vilka olika sätt ett medium kan arbeta på, och hur en kommunikation med andra sidan kan gå till. I den första delen får man också läsa om andliga vägledare, och vilken roll de har i våra liv.

I bokens andra del berörs ämnen såsom dödsolyckor och självmord, och James Van Praagh berättar historier från olika seanser och vilka budskap personer som hastigt har gått över till andra sidan har haft till sina anhöriga. Det är mycket värme i alla budskap, och de skänker alla tröst till de som får ta emot budskapen och ger dem också ett tecken på att det finns ett liv efter döden.

I den tredje och sista delen av boken berättar författaren bland annat hur man kan göra för att få kontakt med sina anhöriga på andra sidan, och han förklarar också hur våra chakran fungerar och hur vår energi är kopplad till andevärlden.

Författaren James Van Praagh arbetar bland annat som medium, och är känd över hela världen för sina förmågor att få kontakt med andevärlden. Han har skrivit flera böcker i ämnet, och har också medverkat i tv och hållit många seanser och föreläsningar över hela världen.

Boken Tala med himlen utkom på 1990-talet, och hamnade på New York Times lista över de mest sålda böckerna i USA. Den svenska översättningen av boken är slut hos leverantören, men den finns fortfarande att köpa på engelska. Boken med svensk översättning kan gå att finna på antikvariat, butiker med begagnade böcker eller på exempelvis Bokbörsen.se.