Inkarnerade änglar

Det sägs att vi människor på jorden har olika ursprung, och att en del av oss är änglar som har valt att komma till jorden i en mänsklig form och leva ett liv här. Andra kommer från andra planeter och solsystem, så kallade stjärnmänniskor, och en del har levt de flesta av sina liv här på jorden och kallas därför för jordmänniskor.

 

Hur man kan känna igen inkarnerade änglar

De människor som egentligen är änglar men som har valt att komma till jorden och leva i en människokropp kallas för inkarnerade änglar. De allra flesta har glömt bort sitt ursprung och vet därför inte om sin sanna tillhörighet, utan lever sitt liv med bland annat en känsla av att vara annorlunda och att inte känna sig riktigt hemma här på jorden.

Människor som är inkarnerade änglar har ofta också känslan av att allting har ett högre syfte och att livet har en större mening, även om de inte riktigt har kommit fram till vad det är. Människor med änglaursprung är ofta lite försiktiga och milda i sin framtoning, och har svårt för att se andra må dåligt och lida. Ibland kan den känslan vara till och med större för djur än för människor, och de kan också känna smärta när naturen och dess växtlighet får lida.

Inkarnerade änglar är omhändertagande och villiga att hjälpa andra människor, och därför väljer de ofta yrken där denna egenskap får användas, såsom behandlingsterapeuter, sjuksköterskor eller lärare. De ser ofta efter andra människors mående och välbefinnande framför sitt eget, och de har ofta lätt att bränna ut sig och att glömma bort sig själva. De har svårt att säga nej och vill gärna vara alla till lags, och de tar lätt på sig skulden då något händer och ber om ursäkt fast de inte gjort något fel. Inkarnerade änglar har ofta svårt att ta emot gåvor, beröm, komplimanger eller hjälp, utan vill hellre ge och erbjuda sin hjälp istället.

 

Inkarnerade änglars syfte på jorden

De inkarnerade änglarna har kommit till jorden för att hjälpa planeten och alla som bor där att vända den utveckling som vi befinner oss i, där vi är på väg att förstöra vår jord genom krig och miljöförstöring. Änglarna har valt att verka i mänsklig form på jorden genom att ge kärlek och sprida ljus och höja vibrationerna där de verkar. En del kan ha konkreta uppgifter som de ska slutföra under sin tid på jorden, som att till exempel föra samman andra inkarnerade änglar och ha meditationer tillsammans för att få upp jordens energi, medan en del verkar genom att sprida sina höga och rena energier på jorden vilket de gör genom att endast finnas till.

 

Vad man ska tänka på som inkarnerad ängel

Som inkarnerad ängel gäller det att man inte bara tänker på andra och låter sig köras över av andra människor och bli dränerad på energi, vilket är lätt hänt. Därför är det viktigt att man tänker på sig själv och lär sig att sätta gränser och säga nej, och att man genom olika övningar lär sig att bland annat skapa ett skydd runt sig själv för att behålla sin energi och sin höga frekvens. Ett exempel på en övning kan vara att man tänker att man är i en bubbla av ljus som omger ens kropp och området runt omkring, där ingen kan komma igenom och ta av ens energi. Man kan också meditera regelbundet för att hitta lugnet inom sig och stilla sina tankar, och få ny kraft och energi. Även bönen har en stark kraft och kan ha stor positiv inverkan.

Det är också vara viktigt att man jordar sig då man annars kan vara mycket ”uppe i huvudet”, vilket kan vara jobbigt och kan försvåra ens arbete på jorden. Det finns flera sätt som man kan jorda sig på, till exempel kan man visualisera att rötter växer från ens fötter ner i marken, där rötterna breder ut sig i ett nät och hämtar kraft från jorden. Man kan också försöka att vistas så mycket man kan ute i naturen, och till exempel gå barfota i gräset eller på sanden när man får möjlighet, för att känna jorden fysiskt under fötterna och få lättare att knytas till jordens energier. Ett annat sätt är att bada i havet eller i en sjö, då man omges av ett av jordens element; vattnet. Det hjälper de inkarnerade änglarna att balansera och hålla igång sina fysiska chakran, rotchakrat, sakralchakrat och solarplexuschakrat, då dessa annars kan fungera sämre när man inte är ordentligt jordad.

Att dricka mycket vatten är viktigt för inkarnerade änglar, för att man ska kunna hålla uppe sina höga vibrationer. Chakrana sägs också fungera sämre om man dricker för lite vatten. Man bör heller inte äta för mycket kött då det är mat med låg frekvens som drar ner energierna, och man bör heller inte äta mat med kemikalier i eller processad mat, utan maten bör vara så ren och nära naturen som möjligt. Detta för att man ska kunna hålla sin energifrekvens så hög som möjligt, så hög som den ska vara. Det är också bra om man inte äter för mycket socker, då man som ängel har ett känsligare nervsystem än andra, och som påverkas negativt av just socker.

Om man känner igen sig i beskrivningen av inkarnerade änglar så kan man be innan man somnar att få budskap till sig genom en dröm om vart ens själ kommer ifrån. Om man har svårt att komma ihåg sina drömmar kan man ha som rutin att skriva upp det man kommer ihåg precis när man vaknat på morgonen, så brukar man sedan komma ihåg mer och mer ju fler drömmar man skriver upp.