Om lotusblomman.nu

 

Hemsidans syfte

Lotusblomman.nu startades i maj 2015, och har som syfte att sammanställa information inom ämnet andlighet. Informationen hämtas från ett stort antal sidor på engelska och svenska inom ämnet samt från viss litteratur, för att informationen ska vara så korrekt som möjligt och för att spegla de olika teorier som finns. Förutom att tillhandahålla information i form av texter ska lotusblomman.nu också erbjuda information kring olika evenemang inom ämnet andlighet genom en evenemangskalender. Lotusblomman.nu ska vara en hemsida där man kan få kraft och inspiration, och som också kan komma att bli en plats där man utbyter erfarenheter och tipsar varandra om olika saker inom ämnet andlighet.

Lotusblomman.nu uppdateras regelbundet med nya texter inom de olika kategorierna, med mål att skapa så kompletta sidor som möjligt inom respektive område. Inom varje område ska man kunna hitta information från flera olika källor, och målet är också att man bland annat ska kunna läsa intervjuer med olika människor inom området såsom medium och andra relevanta personer.

Namnet ”lotusblomman” valdes på grund av dess symbol för andlighet, och då den bland annat står för vår upplysning och utveckling och vår väg från mörker och svårigheter till ljus och andligt uppvaknande.

 

Hur idén om lotusblomman.nu kom till

Jag som startade sidan heter Emelie Fransson, är 33 år gammal och uppvuxen i Småland. Ända sedan jag var barn har jag har känt en stor nyfikenhet inför det okända och sådant som ligger inom ämnet andlighet. Jag hade tidigt några upplevelser som jag idag inte riktigt vet om de var fantasier eller verklighet, men det jag har upplevt på senare år vet jag med säkerhet att det inte är några fantasier. Mitt stora intresse för andlighet och livets frågor har gjort att jag varit på många föredrag inom ämnet, gjort resor till olika kraftplatser, varit på ett flertal seanser och mässor samt provat på olika healingmetoder, retreat och meditationer.

Min nyfikenhet inför ämnet har lett till många timmars läsning framför datorn på olika hemsidor, och det var också där idén om att starta en egen hemsida om andlighet kom. Det finns många bra och intressanta hemsidor på svenska om andlighet, men jag fick hela tiden besöka olika sidor för att hitta det jag var intresserad av att veta, och lyckades inte hitta så många sidor som erbjöd samlad information inom ett större område.

På Lotusblomman.nu ska man kunna hitta övergripande information om det mesta inom andlighet, och det huvudsakliga syftet är att läsaren ska kunna hitta all information samlat på ett ställe och inte behöva leta på flera hemsidor för att hitta det man söker. Vill man fördjupa sig inom ett ämne finns det många bra sidor som ger mer djupgående information, och då det är relevant finns det en länk i texterna till respektive hemsida, återigen för att man ska slippa leta runt vilket kan vara mycket tidsödande.

Alla ”likes” på Facebook av texter och av hemsidan samt alla delningar och kommentarer tas emot med stor glädje, och ger kraft och energi att fortsätta utveckla sidan till något riktigt bra!

Om ni har några tankar som ni vill dela med er av eller om ni har några tips och förslag angående hemsidan så är det bara att höra av er till info@lotusblomman.nu.

Trevlig läsning!