Annonsering

Lotusblomman.nu erbjuder annonsering på utvalda annonsplatser på hemsidan, och nedan följer generell information och riktlinjer kring annonseringen. Vid frågor, tveka inte att kontakta oss på info@lotusblomman.nu!

 

Villkor gällande annonsering

De annonser som vi godkänner för publicering på sidan ska vara relaterade till något ämne inom andlighet, och ska också erbjuda något som ger ett värde för besökaren. Annonsen ska passa in i sidans design och färgskala, vilket gör att annonsen inte bör vara i för mörka färger. Annonsen får inte vara störande för besökaren, och därför tillåts exempelvis inte animerade annonser.

 

Priser och annonsplacering

Annonsplatser erbjuds i första hand i högerspalten på sidan, där de kommer att visas på alla sidor. Platsen för varje annons är 400x250px. Önskas en större annons, kontakta info@lotusblomman.nu för pris. Man väljer om man vill annonsera under en månad, ett halvår eller ett år. Samtliga priser är ex moms.

Månadsvis: 300:-/månad

Halvår: 1500:-

1 år: 2500:-

Annonsen skickas till info@lotusblomman.nu, tillsammans med information om önskad annonseringsperiod, internetadress som annonsen ska leda till samt kontaktuppgifter och fakturaadress. Om man önskar hjälp med att skapa annonsen gör vi detta för 500:- (ex moms).

Varmt välkommen att kontakta oss!