Currylinjer berör oss alla, Erik Welamson

I boken Currylinjer berör oss alla får man lära sig mer om vad currylinjer är för något och hur dessa energilinjer kan påverka oss på olika sätt, genom att exempelvis öka risken för vissa sjukdomar. Genom tiderna har våra förfäder haft vetskap om currylinjerna och använt sig av denna då man till exempel byggde hus, och denna kunskap gick sedan förlorad för att nu ha börjat återupptäckas igen. Currylinjerna och currykryssen, de platser där två currylinjer korsar varandra, påverkar oss mer än vi tror, och genom att mäta ut linjerna kan vi bland annat undvika att sova ovanpå dem. Då vi spenderar ungefär en tredjedel av vårt liv i sängen är detta den viktigaste platsen att se över när det gäller förekomsten av currylinjer och currykryss.

I boken får man också lära sig hur man kan göra egna vinkelpekare för att kunna se var currylinjerna går någonstans, och författaren beskriver på ett enkelt och ingående sätt hur man gör för att använda dem och vad det är som händer när de ger utslag.

Om man vill fördjupa sig i ämnet kan man köpa den fristående fortsättningen av boken, Currylinjer berör oss alla del 2, där man får information om hur man kan vidareutveckla sin teknik med pekare och pendel. Här tar författaren även upp andra energilinjer, såsom Hartmannlinjer och leylinjer.