Änglarnas medicin, Doreen Virtue

I boken Änglarnas medicin: hela kropp och själ med hjälp av änglarna, berättar Doreen Virtue bland annat om sin resa till Santorini i Grekland, där hon genom andliga visioner och tidigare liv-regressioner får unik kunskap om Atlantis, som vissa tror låg vid just denna ö i Grekland. Doreen får inblick i hur man arbetade med healing under den här tiden, och får kunskap om kristallernas stora betydelse i Atlantis och om hur man kunde ge läkning och helande genom dem. Hon inser hur viktigt ljus och kärlek är för vår läkning, och får lära sig att de energier som man använde sig av då, så kallad regnbågsenergi, är samma som man använder sig av i dagens healingmetod Reiki. I boken får man följa med Doreen Virtue under hennes resa i Grekland, där hon berättar om möten med olika människor och om den kunskap som hon får genom dem.

Boken är uppdelad i flera delar, där den första delen handlar om Doreen Virtues resa och möten med olika människor, medan den sista delen i boken innehåller information i form av exempelvis vetenskapliga studier kring bland annat healing. Boken innehåller många praktiska råd, samt kunskap om exempelvis hur man kontaktar ärkeänglarna och sina andliga guider och hur man kan arbeta med healing.

Doreen Virtue är bland annat känd som författare till många populära böcker inom området andlighet, och är kanske mest känd för sina änglakort med vackra motiv och budskap från ärkeänglarna.

Boken Änglarnas medicin: hela kropp och själ med hjälp av änglarna finns att köpa på bland annat Adlibris.