Väck din inre healer, Eric Pearl

En omfattande bok om healingformen The Reconnection, där man arbetar med en energifrekvens som sägs komma från universum och vara starkare och mer helande än någon annan traditionell healingform. Namnet The Reconnection kommer av tron att detta är en energifrekvens som vi tidigare har varit kopplade till, men sedan av olika anledningar blivit separerade från och glömt bort. Nu börjar vi återupptäcka den igen, och kunskapen om den sprids nu återigen över jorden.

I boken berättar den amerikanska kiropraktorn Eric Pearl om sin resa från upptäckten av den här energin till idag, när den nu är känd över hela världen och utövas av människor i bland annat Sverige. Han beskriver också hur man själv kan få kontakt med den här energin, och vad den kan göra för oss och för världen.

Boken öppnar upp för en ny värld inom healing och universums mysterium, och med konkreta tillvägagångssätt kan man själv få praktiskt prova på att känna de här healingfrekvenserna genom bokens vägledning.

Om man vill prova på att få en behandling av just den här energifrekvensen, att få en ”återkoppling” till den, så kan man gå till någon av de certifierade utövare som finns runt om i Sverige och världen.

Väck din inre healer av Eric Pearl finns att köpa här.